Ravintolat

Rennot, edulliset ja taitavat ravintolat

Yllättikö nälkä, tekeekö mieli sitä uutta juttua tai etsitkö täydellistä illanviettopaikkaa? Restel Hotellien yhteydessä olevista ravintoloista löydät sinulle sopivan rentoutumisen muodon, oli se sitten hinta-laatusuhteeltaan loistava lounas, mutkattoman kepeä perheillallinen, ajanhengenmukainen ruokahifistely, tunnelmallinen illanvietto tai elämäsi seikkailu. Jos tekee mieli syödä hienostuneemmin, auttavat Helsingin Punavuoressa sijaitseva bistro Bröd tai finedine-henkinen Brasserie Le Havre Helsingin ydinkeskustassa. 

Ravintoloistamme löytyy paljon vaihtuvia tarjouksia kortinhaltijoille. Lisäksi kaikissa ravintoloissamme voit kerryttää ostoistasi Plussa-pisteitä tai pinssejä.

Katso ravintolat paikkakunnittain tästä »

Holiday Inn® Open Lobby

Open Lobby on rento, konstailematon ja olohuonemainen tila, jossa asiakkaat voivat ruokailla, rentoutua ja tavata muita ihmisiä.

Huviretki

Huviretkessä kaiken perustana ovat parhaat, huolellisesti valitut ja tuoreet raaka-aineet, joten arkisestakin ateriahetkestä tulee meillä juhla – niin hotelliasiakkaille kuin paikallisille ruoka-asiakkaillekin. Voit nauttia klassikkoja ja uusia ruokaelämyksiä ammattitaidolla valmistettuina ja tarjoiltuina.

Grillsson

Elämännälkään tarvitaan kunnon evästä. Grillssonissa voit herkutella ensiluokkaisista raaka-aineista taidolla valmistetuilla pihveillä. Tahdomme sinun viihtyvän ravintolamme ajattomassa, rennossa ja kodikkaassa tunnelmassa. Anna seikkailijan sydämesi sykkiä elävän tulen loimussa ja ota Grillsson olohuoneeksesi.

Martina

Rento ja mutkaton Martina toimii sekä mukavana illanviettopaikkana että oivana vaihtoehtona kotona kokkaamiselle. Martinan listalta löytyvät rakastetuimmat suosikit käsin leivotuista pizzoista pastoihin ja itsetehtyyn lasagneen sekä tiramisuun saakka.

Hemingway's

Hemingway’sit ovat mukavia olohuoneita, joissa on tilaa keskustelulle. Leppoisa ilmapiiri, ystävällinen palvelu ja laaja juomavalikoima takaavat viihtymisesi. Päivällä voit pistäytyä nauttimaan erikoiskahveista ja päivän lehdestä tai hengähtää nojatuolissa. Iltaisin viihdyt ystävien seurassa ja erilaisten pelien äärellä. Kansainvälinen olutvalikoima, kausittain vaihtuvat juomat siidereistä cocktaileihin ja Papa’s Wine Barin laadukkaat viinit täydentävät tunnelman.

Wanha Mestari

Reilut 40 Wanha Mestari- pubia sijaitsevat ympäri Suomea. Wanhoissa Mestareissa voi simppelisti kuluttaa aikaa päivälehtien ja oluen kera tai tavata rennosti tuttuja omassa kantapaikassa. Ravintoloista löydät hyvän valikoiman perinteisiä suomalaisia juomia sekä automaattipelit ja lautapelit

Bistro Fiore

Bistro Fioressa voit nauttia maukkaan lounaan sekä herkullisia illallisia. Viihtyisässä Bar Fioressa on tarjolla laaja valikoima oluita, viskejä sekä kahvijuomia. Asiakaspaikkoja 100.

Fokka

Ravintola Fokka Helsingin Ruoholahdessa tarjoaa kotimaisen keittiön parhaita paloja sekä kansainvälisiä herkkuja niin isoon kuin pieneen nälkään. A la carte -listamme pystyy vastaamaan vaativankin tilaisuuden tarpeisiin.

Hopealyhty

Hyvinkään legendaarinen iltaravintola Hopealyhty tarjoaa rentoa ja iloista menoa perjantaisin ja lauantaisin. Hopiksessa on aina parhaat bileet, joita tahdittaa taitava talon DJ. Lisäksi kuukausittain esiintymässä on Suomen parhaita artisteja ja bändejä.

Ravintola Bröd

Ravintola Bröd Punavuori on urbaani bistrotyyppinen ravintola, jonka ruokatuote on sekoitus skandinaavisuutta, eurooppalaisuutta ja jopa helsinkiläisyyttä. Bröd on paikallista ja maukasta. Ruokien tarjoilu toteutetaan valmistusastioissa, jolloin annokset on halutessaan myös helppo jakaa pöytäseurueen kesken

Cumulus Resort -ravintolat

Yksilölliset hotellit ja kylpylähotellit palvelevat 11 paikkakunnalla ympäri Suomen. Lisäksi palveluksessasi on kaksi Cumulus Resort Partneria. Kylpylässä on helppo sukeltaa arjen tuolle puolen ja nauttia kaikista niistä asioista, joista hyvä olo syntyy. Hotelleissamme majoitut laadukkaasti ja yksilöllisesti.

Parnell's

Parnell’s, rento irlantilais-henkinen pub. Sinne voi poiketa töiden jälkeen hengähtämään tai viettämään iltaa mukavassa seurassa, hyvistä juomista nauttien. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa sinut halutessasi oluiden saloihin ja löydät taatusti uusia ystäviä.

Bar Socis

Bar Sociksen tuotevalikoima sisältää old school -drinkkejä ja -cocktaileja nykypäivään sovellettuina, laajan valikoiman aperitiiveja, digestiivejä ja kuohuviiniä sekä pientä syötävää. Baarin sisustus upeine alkuperäisine suihkulähteineen sekä ilmapiiriin sopiva musiikki ja elokuvat luovat tunnelmaan ranskalaisen vivahteen. Baarin seinällä oleva 75” jättiscreeni on käytössä muun muassa baarin elokuvailloissa.

Nightlife

Nightlife- iltaravintolat tarjoavat raikkaita juomia ja rentoa menoa tanssilattialla viidellä paikkakunnalla ympäri Suomen. Hyvä juomavalikoima ja reipas baarihenkilökunta pitävät huolen että bileet jatkuvat aamuun asti.

Brasserie Le Havre

Hotelli Seurahuoneen yhteydessä sijaitseva Brasserie Le Havre tarjoaa runsaita ranskalaisia makuja toteutettuna parhailla ja tuoreilla raaka-aineilla. Le Havre on nimi, jolla kunnioitamme satamasta alkanutta tarinaamme ja eurooppalaisen ruokakulttuurin aidointa ydintä, ranskalaista brasserie-keittiötä: rehellistä, elämänläheistä ja rentoa ruokaa laadukkaista, luonnollisista raaka-aineista.