OAJ jäsenedut Restel Hotelleihin
OAJ jäsenedut Restel Hotelleihin

OAJ:n jäsen – hyödynnä huimat etusi Restel Hotelleihin

Restel Hotellit

Restel Hotellit tarjoaa majoitusvaihtoja 43 hotellissa eri puolilla Suomea. Hotellivalikoimaan kuuluvat niin kotimaiset Cumulus City & Resort -hotellit kuin kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard. Lisää vaihtoehtoja ja yksilöllisyyttä hotellitarjontaan tuo Helsingin keskustassa sijaitseva historiallinen Hotelli Seurahuone Helsinki. Tutustu hotelleihin tästä »

OAJ:n jäsenenä pääset hyödyntämään erikoisetuja!

Cumulus Resort -lomakohteet vapaa-ajan majoituksen erikoishintaan

Cumulus Resort -lomakohteet tarjoavat nautintoja, hyvää oloa, lämpöä ja vieraanvaraisuutta ainutlaatuisessa ympäristössä. Cumulus Resort -hotellit ja -kylpylähotellit ovat ympärivuotisia elämyskeskuksia, joissa päivien aktiviteetit ja hemmotteluhetket punoutuvat elämysten lomaksi.

  • etusi -12 % päivän hinnasta
  • majoitusaika 1.1.–31.12.2018

Varaukset vain tuotetunnuksella SIPIETU12 osoitteesta booking.restelhotels.fi. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitetusti / hotelli / päivä. Hinta ei ole voimassa erikoisajankohtina. Tarjous koskee uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Jäsenkortti esitettävä pyydettäessä. Tarjous koskee seuraavia kylpylähotelleja: Cumulus Resort Aulanko, Cumulus Resort Eden, Cumulus Resort Laajavuori, Cumulus Resort Ikaalisten kylpylä, Cumulus Resort Siuntio sekä Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli, sekä Cumulus Resort Rukahovi -hotellia. 

Majoitushinnat sisältävät majoituksen lisäksi runsaan buffet-aamiaisen sekä kylpylähotelleissa kylpyläosaston käytön. Tutustu tarkemmin Cumulus Resort -hotellien palveluihin osoitteessa cumulus.fi

IHG-hotellien majoitusedut euroopassa

IHG® tarjoaa OAJ:n jäsenille erikoishintaisia huoneita vapaa-aikaan arkisin ja viikonloppuisin yli 500 hotellissa Euroopassa. Mukana ovat muun muassa huippusuositut Holiday Inn® -ja InterContinental® Hotels&Resorts -hotelliketjut.

  • Partner-hinta jopa -30 % viikonloppuhinnoista ja -10 % arkihinnoista
  • varaukset netistä
  • esitä Partnership voucher tai OAJ-jäsenkortti hotellin vastaanotossa  

Kaksi pääruokaa yhden hinnalla Cumulus City -ruokaravintoloissa

  • voimassa Cumulus City -hotellien ruokaravintoloissa
  • etu voimassa maaliskuun 2018 loppuun
  • etu koskee jäsentä perheineen tai jäsentä ja yhtä seuralaista
  • edullisempi pääruoka veloituksetta
  • mainitse OAJETU 2 pääruokaa 1 hinnalla ja esitä OAJ:n jäsenkortti tilausta tehdessäsi

Katso tästä Huviretki -ravintolat »

Katso tästä Joensuun Martina -ravintola »

Katso tästä Hyvinkään Martina -ravintola »

Katso tästä Grillsson Tampere ja Kuopio -ravintolat »