Varaa hotellihuone helposti ja turvallisesti Restel Hotellien omalta varaussivustolta. 

Varaukset ja hinnat

Varaukset

Hotellihuoneen Cumulus City & Resort -hotelleihin ja Hotelli Seurahuone Helsinkiin voit varata helposti ja turvallisesti Restel Hotellien omalta varaussivustolta. 

Siirry varaussivustollemme tästä »

Varaukset Holiday Inn-, Crowne Plaza Helsinki- ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleihin voit tehdä hotellien omien verkkosivujen kautta. 

Huonevarauksissa voit hyödyntää myös chat-palveluamme. Voit tehdä varauksen mihin tahansa hotelleistamme puhelimitse Restel Hotellien Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Varauskeskus palvelee ympäri vuorokauden.

Varausehdot

Tutustu varausehtoihimme tarkemmin tästä (Cumulus City & Resort -hotellit ja Hotelli Seurahuone Helsinki). Holiday Inn-, Crowne Plaza Helsinki- ja Hotel Indigo Helsinki Boulevard -hotellien varausehdot löytyvät hotellien omilta verkkosivuilta. 

Hinnat 

Hotelliemme huonehinnat vaihtelevat hotellin, huonetyypin ja ajankohdan mukaan. Plussa- ja PINS -kanta-asiakkaat saavat 10 % alennuksen päivän normaaleista huonehinnoista. Hotellin majoitus- ja ravintolapalveluista kertyy lisäksi Plussa-pisteitä ja pinssejä. Hotel Bonus Club -kanta-asiakasedut sisältyvät päivän normaaleihin huonehintoihin. Kanta-asiakashinnat ovat varattavissa ainoastaan Restelin omien varauskanavien kautta (varaussivusto, Restel Varauskeskus ja hotellit). Osa majoitustarjouksistamme on voimassa vain tarjouskohtaista tuotetunnusta käyttämällä.

Huonehintamme sisältävät pääsääntöisesti yöpymisen, buffetaamiaisen ja saunan, mahdollisen uima-altaan ja kuntosalin käytön sekä kylpylähotelleissa allasosaston vapaan käytön ja maksuttoman 1 gigan netin. Osaan hotelleistamme voit varata huoneen myös ilman aamiaista.

Hintatakuu

Voimme taata sinulle parhaan mahdollisen hinnan, kun varaat hotellihuoneen suoraan Restelin omalta varaussivustolta. Hintatakuumme koskee Cumulus City & Resort -hotelleja sekä Hotelli Seurahuone Helsinkiä.

Kun olet tehnyt huonevarauksen osoitteessa booking.restelhotels.fi ja löydät sen jälkeen edullisemman hinnan toiselta sivustolta, tarjoamme sinulle ensimmäisen majoitusyön veloituksetta (enintään yksi huone/varaus).

Hintatakuu on voimassa, kun huonevaraus on tehty 24 tunnin sisällä samaan hotelliin ja samalle ajalle, samaan huoneluokkaan, samalle määrälle huoneita ja majoittujia, samoilla hinta- ja varausehdoilla sekä samalla valuutalla.

Ilmoita meille edullisemmasta hinnasta

Meille voit ilmoittaa edullisemmasta huoneesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hintatakuu@restelhotels.fi 24 tunnin sisällä varauksesi tekohetkestä. Ilmoituksen tulee olla jätetty viimeistään 72 tuntia ennen hotelliin sisäänkirjautumista.

Meidän tulee voida tarkistaa löytämäsi parempi hinta. Jotta voimme todentaa paremman hinnan, ilmoitathan viestissäsi sivuston osoitteen, josta olet löytänyt edullisemman hinnan sekä päivämäärän ja kellonajan, jolloin löysit hinnan. Liitäthän viestiisi myös kuvakaappauksen löytämästäsi edullisemmasta hinnasta. Ilmoita lisäksi nimesi ja oma varausnumerosi hotelliimme, hotellin nimi, saapumis- ja lähtöpäivä sekä omilla sivuilla ja toisella sivustolla löytyneet huonehinnat. 

Hintatakuu ei koske

  • Yrityssopimushintoja tai muita ei-julkisesti saatavilla olevia hintoja, sisältäen ryhmä- ja kokoushinnat, pakettihinnat, kampanja- ja jäsenhinnat 
  • Varauksia, joissa hotellin nimi selviää vasta varauksen tehtyäsi 
  • Varauksia, jotka on tehty huutokauppa-periaatteella 
  • Varauksia, jotka sisältävät yli 9 huonetta 
  • Varauksia, jotka on tehty eri valuutalla 
  • Alle yhden euron (1 €) hintaeroja
  • Omalle selaimellesi tallennettuja hintoja, jotka ovat vanhentuneet (esimerkiksi evästeisiin tallentuneita hintoja) tai muita vanhentuneita hintoja 
  • Varauksia ulkopuolisilla varaussivustoilla, kuten Elvoline, Amoma ja Otel, jotka eivät ole Restel Hotellien yhteistyökumppaneita tai virallisia jälleenmyyjiä 
  • Varauspyyntöjä sivustoilla, joissa vahvistuksen varauksesta saa viiveellä

Restel Hotellit Oy pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä tai lopettaa hintatakuun ilman ennakkoilmoitusta.