Restel Hotellit

Hotellit

Restel Hotelleissa viihtyvät kaikki

Onko olemassa mitään parempaa kuin puhtaista lakanoista herääminen ja sitä seuraava kiireetön hotelliaamiainen? Jos etsit täydellistä majoitusta keskeisellä sijainnilla, mutta edullisella hinnalla, olet oikeassa paikassa. Restel Hotellien monipuolisessa hotellivalikoimassa on vaihtoehtoja sekä aktiivisille perhelomailijoille, kaupunkitunnelmaa etsiville matkustajille, elämyksiä hakeville kesälomalaisille että lepoa tarvitseville liikematkustajille.

Toimivat palvelut

Hyvän fiiliksen hotelleissamme on fengshui kunnossa. Pääset päivittämään somea ja katsomaan Netflixiä vaivatta ja maksutta, koska hotelleissamme on nopea, maksuton 1 gigan netti. Hotellien ravintolat pitävät huolta siitä, että mielen lisäksi myös keho saa hemmottelua. Early check-in ja myöhäinen uloskirjautuminen eli late check-out ovat mahdollisia maksutta Cumulus City & Resort -hotelleissa varaustilanteen niin salliessa. Aikaisin mahdollinen sisäänkirjautumisaika on klo 7 ja myöhäisin uloskirjautumisaika klo 23.

Monipuolinen ja edullinen valikoima hotelleja

Crowne Plaza Helsinki ja Holiday Inn -hotelleissa on suuren maailman tuntua. Kotoisista Cumulus City & Resort -hotelleista pitävät kaikki, myös lompakko. Perinteikäs Hotelli Seurahuone Helsinki on täydellinen valinta pientä irtiottoa etsiville. Keväällä 2015 avattu Hotel Indigo Helsinki - Boulevard henkii tyyliä ja luksusta.

Kerro meille toiveesi ja varaamme sinulle unelmiesi hotellihuoneen tai buukkaa huoneesi heti verkossa.

Saa uusimmat tarjouksemme kätevästi uutiskirjeellä, sen voit tilata täältä.

Katso lista hotelleista paikkakunnittain täältä.

Hotelli Seurahuone

Hotelli Seurahuone Helsinki on ainutlaatuinen ja tyylikäs hotelli liikematkustukseen ja vapaa-ajan viettoon aivan Helsingin ydinkeskustassa. Historiallisesti yli 180-vuotias Seurahuone on yksi Suomen perinteikkäimmistä hotelleista. Siirry verkkosivuille »

Crowne Plaza

Hotelli Crowne Plaza Helsinki tarjoaa maailmanlaajuisesti arvostetun hotelliketjun monipuolista, huomaavaista ja korkeaa palvelutasoa, tasokkaan viihtyisät huoneet, laadukkaat ravintolat, ammattitaitoiset kokouspalvelut sekä viimeisimmän tekniikan tuomaa tehokkuutta. Siirry verkkosivuille »

Hotel Indigo

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard on ympäristöystävällinen, korkeatasoinen boutique-hotelli, jonka sisustuksessa korostuu raikas ja moderni design. Hotellin sisustukseen on haettu inspiraatiota ja vaikutteita lähiympäristöstä. Siirry verkkosivuille »