Kevään hotelliyöt
Kevään hotelliyöt

Kevään hotelliyöt

Valo lisääntyy, linnut visertävät ja kevätauringon ensisäteet tuovat mukanaan aavistuksen tulevasta kesästä. Kevät on mitä oivallisinta aikaa lähteä vaikkapa romanttiselle kaupunki- tai kylpylälomalle! Lähde viettämään pitkää viikonloppua esimerkiksi vapun tai helatorstain pyhinä, meiltä löytyy hotellivaihtoehtoja ympäri Suomen.

Keväinen irtiotto arjesta 20 % alennuksella

  • lomayö -20 % päivän normaalista majoitushinnasta

Tarjoushinnat voimassa:

  • viikonloppuisin (pe–su) 13.4.–13.5. (Resort-hotelleissa 17.6. asti)
  • joka päivä 27.4.–1.5. & 9.5–13.5.

Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalle pe–su 13.4.–13.5. (Resort-hotelleissa 17.6. asti) sekä joka päivä 27.4–1.5. ja 9.5–13.5. Tarjoushintaisen varauksen voi tehdä 12.5. / 16.6. asti tai kunnes Cumulus City & Resort -hotelli muutetaan Scandic-hotelliksi erillisen aikataulun mukaisesti. Varaukset Plussa- ja PINS-kortilla Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella KEVAT. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. Saatavuudessa on hotellikohtaisia eroja*.

Hotelli Alk. / 2hh Varaukset
Cumulus City & Resort -hotellit alk. 91 € Varaa tästä »
Hotelli Seurahuone Helsinki alk. 107 € Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki City Centre alk. 107 € Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport alk. 95 € Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti alk. 96 € Varaa tästä »
Holiday Inn Tampere - Central Station alk. 99 € Varaa tästä »
Crowne Plaza Helsinki alk. 103 € Varaa tästä »
Hotel Indigo Helsinki - Boulevard alk. 112 € Varaa tästä »

Majoitushintaan sisältyy

  • majoitus valitussa huoneluokassa runsaan buffet-aamiaisen kera
  • asiakassauna (ei Seurahuoneella) ja mahdollisen uima-altaan sekä kuntosalin käyttö
  • kylpylähotelleissamme lisäksi allasosaston käyttö
  • maksuton internetyhteys
  • alle 14-vuotiaat lapset yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa (poikkeuksena kylpylähotellit)

Holiday Inn-, Crowne Plaza Helsinki- ja Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

*Tarjous ei ole voimassa seuraavissa hotelleissa: Cumulus City & Resort -hotellit Hakaniemi, Kaisaniemi, Koskikatu sekä Holiday Inn Helsinki Messukeskus.

Cumulus City & Resort  -hotellien esimerkkihinta Cumulus City Lahti -hotellissa. 

Tarjousehdot

Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalle pe–su 13.4.–13.5. sekä joka päivä 27.4–1.5. ja 9.5–13.5. Plussa- tai PINS-kortilla, varattaessa Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella KEVAT. Holiday Inn-, Crowne Plaza Helsinki- ja Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa tarjoushinnat ovat voimassa Plussa- ja PINS-korttien lisäksi myös IHG Rewards Club -kortilla.

Tarjoushinta vaihtelee hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Huomioithan, että Cumulus Resort Tropiclandiassa kylpylän käyttö ei sisälly huonehintaan. Alennus 20 % lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.

Kevään hotelliyöt

alkaen
91,00 €
yö / huone
Varaa nyt »