Hiihtolomatarjous 2018
Hiihtolomatarjous 2018

Hiihtolomatarjous 2018

Käperry kultasi kainaloon, lähde nauttimaan reippaasta talvilomasta hiihtäen tai lasketellen, tai koe lomariemua kylpylässä lasten kanssa! Olipa lomatarpeesi mikä tahansa, valikoimastamme löytyy rentouttavia talvilomia moneen makuun ympäri Suomen.

Mitä pidempään lomailet, sitä enemmän säästät!

 • lomayö -20 % päivän normaalista majoitushinnasta
 • tai toinen yö puoleen hintaan, kun majoitut samassa hotellissa peräkkäiset yöt
 • tai kolmas yö ilmaiseksi, kun majoitut samassa hotellissa peräkkäiset yöt

Ravintolaedut perheille:

 • Cumulus City –hotelleissa: lapsille lastenlistan annos puoleen hintaan (alennus normaalihinnasta 50 %) kun aikuinen on mukana ja ruokailee ravintolassamme pääruoan. Etu koskee niitä Cumulus City –hotelleja, joissa on ravintola.
 • Holiday Inn -hotelleissa Kids Eat Free -etu

Hiihtolomatarjoushinnat ovat voimassa hotelleissamme 15.2.–11.3.2018 Plussa- ja PINS-kortilla, kun varaat majoituksen Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella HIIHTOLOMA. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti, varaa heti omasi!

Hotelli Alk. / 2hh Varaukset
Cumulus City -hotellit alk. 79 € Varaa tästä »
Cumulus Resort -hotellit alk. 71 € Varaa tästä »
Hotelli Seurahuone Helsinki alk. 107 € Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki City Centre alk. 125 € Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport alk. 93 € Varaa tästä »
Holiday Inn Tampere - Central Station alk. 101 € Varaa tästä »
Crowne Plaza Helsinki alk. 110 € Varaa tästä »
Hotel Indigo Helsinki - Boulevard alk. 117 € Varaa tästä »

Majoitushintaan sisältyy:

 • majoitus valitussa huoneluokassa buffet-aamiaisen kera
 • asiakassauna (ei Seurahuoneella) ja mahdollisen uima-altaan sekä kuntosalin käyttö
 • kylpylähotelleissamme lisäksi allasosaston käyttö
 • alle 14-vuotiaat lapset yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa (poikkeuksena kylpylähotellit)

Holiday Inn-, Crowne Plaza Helsinki- ja Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Tarjousehdot

Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalle 15.2.–11.3.2018 Plussa- tai PINS-kortilla, varattaessa Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella HIIHTOLOMA. Holiday Inn-, Crowne Plaza Helsinki- ja Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa tarjoushinnat ovat voimassa Plussa- ja PINS-korttien lisäksi myös IHG Rewards Club -kortilla.

Tarjoushinta vaihtelee hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Huomioithan, että Cumulus Resort Tropiclandiassa kylpylän käyttö ei sisälly huonehintaan. Alkaen-hinta esimerkit: Cumulus City Kouvola, Cumulus Resort Siuntio.

Alennus lasketaan seuraavasti:

 • Yhden yön majoitus: alennus lasketaan majoituksen kokonaissummasta
 • Kahden yön majoitus: kahden yön majoituksen jälkimmäisestä yöstä annetaan 50% alennusta. Tähän samaan summaan päädytään, kun molempien öiden veloituksesta annetaan 25% alennus
 • Kolmen yön majoitus: kolmen yön majoituksen viimeisestä yöstä annetaan 100 % alennusta. Tähän samaan summaan päädytään, kun kaikkien öiden veloituksesta annetaan 33% alennus

Hiihtolomatarjous

alkaen
71,00 €
yö / huone
Varaa nyt »