Muut kanta-asiakkuudet

Muut kanta-asiakkuudet

PINS-etuohjelma

Kerää pinssejä yli 700 paikalliselta, kansainväliseltä ja verkossa toimivalta kumppanilta.

PINS-etuohjelma palkitsee myös pienistä ostoksista – jokainen käyttämäsi euro kartuttaa PINS-tiliäsi. Restel Hotelleissa pinssejä kertyy maksettujen eurojen mukaan 1 € = 2 pinssiä. Majoitusostoista pinssejä saa Restel Hotellien omien varauskanavien kautta tehdyistä vapaa-ajan varauksista: varaa hotelliyö Restel Hotellien omalta varaussivustolta, Restel Hotellien Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotellista.

Kerryttämäsi pinssit voit hyödyntää välittömästi tai myöhemmin. Pinsseillä voit lunastaa lentolippuja, lahjakortteja ja muita palkintoja yli 3 000 palkinnon PINS-palkintokaupasta.

Tutustu etuohjelmaan ja ostopaikkoihin osoitteessa www.pins.fi

K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa K-Plussa-pisteitä ja -etuja esim. ruoka-, urheilu- ja rautakaupoista, hotelliyöpymisistä, ravintolaostoista sekä lukuisista muista hankinnoistasi. K-Plussa-kortteja on yli 3,8 miljoonalla suomalaisella.

K-Plussa-pisteitä kertyy kaikista kuluttaja-asiakkaana Restel Hotellit hotelliverkostosta tehdyistä ostoista mm. ravintolaruokailuista ja -juomista, hotellimajoituksesta sekä kylpyläpalveluista. Plussa-pisteitä voi kerryttää Restel Hotellien omien varauskanavien kautta tehdyistä vapaa-ajan huonevarauksista: varaa hotelliyö Restel Hotellien omalta varaussivustolta, Restel Hotellien Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotellista.

K-Plussa-pistesetelit käyvät maksuvälineinä kaikissa K-Plussa-yhteistyön piiriin kuuluvissa Restel Hotellien toimipaikoissa.

Lue lisää Plussa-kortista www.plussa.com

Finnair Plus

Finnair Plus -pisteitä voi kerätä Cumulus City & Resort -hotelleissa sekä Hotelli Seurahuone Helsingissä. Restelin kansainväliset Holiday Inn-, Hotel Indigo Helsinki-Boulevard- sekä Crowne Plaza Helsinki -hotellit ovat mukana Finnair Plus -yhteistyössä IHG Rewards Club -ohjelman kautta. Yöpyessään Cumulus City & Resort -hotelleissa sekä Hotelli Seurahuone Helsingissä asiakas saa 500 Finnair Plus pistettä per yö. Pisteitä myönnetään normaalihintaisista varauksista, jotka on tehty Restelin Hotellien omalta varaussivustolta, Restel Hotellien Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotellista. 

Finnair Plus -pisteiden keräämisen lisäksi asiakas voi lunastaa Finnair Plus -palkintokaupasta pisteillä majoituksen Cumulus City & Resort ja Hotelli Seurahuone Helsinki –hotelleihin tai vaihtoehtoisesti Restel Hotellien ladattavan lahjakortin.

Lisää tietoa Finnair Plus-kortista www.finnair.fi

IHG Rewards Club

IHG Rewards Club on yksi maailman suosituimmista ja palkitsevimmista palkkio-ohjelmista, johon voi liittyä veloituksetta Crowne Plaza ja Holiday Inn -hotelleissamme. Kerätä voi joko klubipisteitä tai lentoyhtiöiden maileja (esim. Finnair Plus). IHG Rewards Club –jäsen saa myös aina IHG-hotelleissa langattoman internetin maksutta käyttöönsä – kaikkialla maailmassa. Jäsenyys on maksuton ja Rewards-pisteet eivät vanhene lainkaan.

Lisää tietota IHG Rewards Club-kortista www.ihgrewardsclub.com